Zware wedstrijd voor Linssen: "Ik was helemaal kapot"

Zware wedstrijd voor Linssen: "Ik was helemaal kapot"

Bryan Linssen was met een goal wederom belangrijk voor Feyenoord tegen SC Cambuur, maar verzuimde in de slotfase ook om de wedstrijd in het slot te gooien. Na afloop ging hij voor de camera van ESPN in op beide momenten.

Te beginnen met zijn goal, een rake kopbal na een voorzet van Marcus Pedersen. "Ik zag de bal komen, gooide me ervoor en kon richting goal koppen", omschreef Linssen zijn actie. "Ik heb 'm er zelf niet in zien gaan omdat ik op de grond viel, maar ik hoorde wel dat het een goal was. Het was inderdaad geen makkelijke kopbal. Ik kop 'm goed binnen, daar ben ik blij mee."

Toen doelman Sonny Stevens in de slotfase mee naar voren ging, kreeg Linssen uit de counter ook nog zijn tweede maken. Hij had echter niet de puf meer om de bal beheerst binnen te schieten. "Ik hoorde van alle kanten dat de keeper uit de goal was. Ik had het niet eens meer in de gaten. Ik was helemaal kapot, had overal pijn, mijn rug is naar de kloten", lachte hij. "Ik ben zo blij dat de wedstrijd is afgelopen."

Het kunstgras in Leeuwarden droeg nog eens extra bij aan de vermoeidheid. "Dit zijn we niet meer gewend. Ik ben ook niet meer de jongste. Toen ik bij Heracles speelde was het allemaal normaal, maar nu speel je er heel af en toe een keertje op. Als je dan al wat klachten hebt, dan helpt dat niet, vooral richting het einde van de wedstrijd. Nu een ijsbadje, me laten verzorgen en dan nog 2,5 uur terug", lachte Linssen, die door de midweekse bekerronde in ieder geval een week rust heeft.

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties