'Zoet negeert Feyenoord en kiest voor Spezia'

'Zoet negeert Feyenoord en kiest voor Spezia'

Feyenoord wil de selectie voor aankomend seizoen versterken met een ervaren doelman achter Justin Bijlow. De Rotterdammers kwamen daarbij uit bij Jeroen Zoet. De oud-doelman van PSV heeft een aflopend contract bij Spezia en was daardoor een ideale aanwinst voor Feyenoord.

Zoet ziet een terugkeer naar de Nederland voorlopig nog niet zitten. Volgens journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad staat de 31-jarige doelman op het punt om een nieuw contract te tekenen bij Spezia. De Serie A club is onder de indruk van zijn kwaliteiten en heeft een aanbieding gedaan om zijn verbintenis tot 2024 te verlengen.

In de toekomst sluit Zoet een terugkeer naar Nederland niet uit, maar voorlopig wil hij voor zijn kans gaan in Italië. Niet alleen Feyenoord was concreet voor de doelman. Ook diverse clubs uit de Eredivisie en het buitenland hadden zich gemeld bij zijn zaakwaarnemer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties