Zerrouki trefzeker tijdens gewonnen duel voor Algerije

Zerrouki trefzeker tijdens gewonnen duel voor Algerije

Ramiz Zerrouki heeft als invaller zijn waarde bewezen voor Algerije. De middenvelder van Feyenoord scoorde de 2-0 in het gewonnen WK-kwalificatieduel tegen Mozambique. Zerrouki's treffer was ook de eindstand van de wedstrijd.

Zerrouki kwam in de 74ste minuut als invaller binnen de lijnen, en zes minuten later gooide de middenvelder de wedstrijd definitief op slot. Zerrouki speelde afgelopen week nog de volledige wedstrijd tegen Somalië als centrale verdediger, en moest dit keer genoegen nemen met een plek op de bank.

Algerije is de kwalificatie voor het WK uitstekend begonnen met twee overwinningen op rij. In Groep D is Zerrouki koploper met zijn land. Naast Mozambique zitten ook Guinee, Botswana, Oeganda en Somalië in de groep. Zerrouki staat nu op twee treffers in 26 interlandwedstrijden.

Hancko en Sauer
Zondag komen mogelijk nog twee Feyenoorders in actie. Voor Dávid Hancko en Leo Sauer staat er een duel tegen Bosnië en Herzegovina op het programma. Slowakije heeft zich afgelopen donderdag weten te kwalificeren voor het EK 2024, waardoor er zondagavond niets meer op het spel staat.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties