Zerrouki hekelt beslissing: "Onnodig dat het zo bestraft werd"

Het is Feyenoord zondagmiddag niet gelukt om te winnen van PSV. Het elftal van Arne Slot liet zien mee te kunnen met het spel van PSV, maar had in de eerste helft ook veel moeite met de hoge druk. Toch lukte het Feyenoord om goed terug te knokken van een achterstand en mede dankzij een goede tweede helft eindigde de topper in 2-2.

"Ik denk dat onze reactie daarop uiteindelijk goed is geweest", vertelt Ramiz Zerrouki op de persconferentie over de tik die Feyenoord kreeg na de vroege achterstand. "We hebben de achterstand omgezet in een voorsprong. We weten dat we het kunnen en lieten ons niet gek maken. Dat is een kracht van ons." De titel is uit het zicht. "We wisten dat het moeilijk zou worden. Het is na vandaag nog steeds tien punten, dus dat blijft hetzelfde."

De duels tussen Tillmann en Zerrouki gingen er vaak stevig aan toe. "Ik denk dat we het proberen elkaar gewoon moeilijk te maken om in elkaars kracht te komen. We weten dat als hij aan de bal komt en ruimte heeft, hij het spel kan maken. Daar probeer je wat mee te spelen en hij doet dat ook bij mij. Ik vond het een beetje onnodig dat het zo bestraft werd. Ik denk dat we die duels ook wel zo willen zien, want het is voetbal. Er moet strijd zijn en als dat dan zo snel wordt afgekapt, vind ik dat persoonlijk een beetje jammer."

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties