Zaakwaarnemer talent Arady in Rotterdam voor gesprekken

Zaakwaarnemer talent Arady in Rotterdam voor gesprekken

Bruno Arady staat in de belangstelling van Feyenoord. De zaakwaarnemer van de talentvolle linksbuiten deelt op sociale media foto's van De Kuip, waaruit blijkt dat hij in gesprek is met de Rotterdamse club. Juan Ignacio Layerle heeft een rondleiding gekregen en voert onderhandelingen. Dit meldt 1908.nl.

Arady is een zestienjarig talent dat momenteel uitkomt voor Club Nacional. Naast een Uruguayaans paspoort beschikt hij ook over een Italiaans paspoort. Arady's favoriete positie is linksbuiten, maar hij kan ook als schaduwspits en als rechtsbuiten uit de voeten.

De rechtspoot gaat naar verluidt spoedig meedraaien in de Feyenoord Academy. De Rotterdamse club scout de laatste periode nadrukkelijk in Zuid-Amerika om nieuwe talenten te ontdekken. Namens GBG Football heeft Layerle op maandag 17 juni onderhandeld met de stadionclub over zijn cliënt Arady.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties