Zaakwaarnemer Bazoer: ''Nog geen akkoord met Feyenoord''

Zaakwaarnemer Bazoer: ''Nog geen akkoord met Feyenoord''

Feyenoord wil de selectie deze winter dolgraag versterken met Riechedly Bazoer. Gisterenavond kwam naar buiten dat de 25-jarige verdediger annex middenvelder een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Feyenoord, maar zijn zaakwaarnemer ontkent dat.

''Er is geen akkoord tussen Feyenoord en Bazoer. Er is al veel gezegd en geschreven, maar dit is echt onzin. Het is algemeen bekend dat hij na een goede periode bij Vitesse graag een stap wil maken. Maar of dit in de winter gebeurt, hangt af van veel aspecten'', laat zijn manager en broer Irchandly Bazoer weten in gesprek met De Telegraaf. Zijn zaakwaarnemer probeert de speler zo gefocust mogelijk op Vitesse te houden.

''Riechedly is gelukkig bij Vitesse. Ik probeer alles zoveel mogelijk bij hem weg te houden. Hij moet zich focussen op Vitesse. Ik heb met hem afgesproken dat hij zich er niet mee hoeft bezig te houden, zolang hij van mij niks hoort.'' Ook Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad ontkent een akkoord tussen beide partijen. ''De clubs liggen fors uit elkaar qua transfersom en alle betrokken partijen ontkennen met klem dat Feyenoord en Bazoer er zelf wel al uit zijn. 'Was het maar zo', klinkt het vanuit De Kuip.''

Feyenoord en Vitesse spelen aanstaande zaterdag tegen elkaar in De Kuip en dat is een reden voor Vitesse om een eventuele deal sowieso pas na de onderlinge ontmoeting rond te laten komen. Nu ook een persoonlijk akkoord nog niet is bereikt lijkt een eventuele overstap op hele korte termijn nog niet te gebeuren.

Lees meer over
Riechedly Bazoer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties