Woerts over T-Mobile: ''Broodje aap verhaal''

Woerts over T-Mobile: ''Broodje aap verhaal''

Gisteren kwamen er berichten naar buiten dat Feyenoord in gesprek is met T-Mobile als nieuwe hoofdsponsor. De Rotterdammers zouden in verregaande onderhandeling zijn met het van origine Duitse telecombedrijf. Chris Woerts is duidelijk over de berichtgeving: onzin.

De tweet van sportmarketeer Woerts is als volgt: ''Voor alle duidelijkheid: @TMobile_NL wordt NIET, ik herhaal, NIET de nieuwe shirtsponsor van @Feyenoord. Het kan maar duidelijk zijn! Broodje aap verhaal! #onzin #voetbal @vandaaginside'', aldus Chris 'ze gaan nu echt lappen' Woerts.

Feyenoord ziet het contract van hoofdsponsor Europarcs aankomende zomer aflopen. De Rotterdammers verkennen de markt momenteel. Eerder werd DP World genoemd als potentiële nieuwe hoofdsponsor van de stadionclub, maar de gesprekken zijn tot op heden op niks uitgelopen.

Naast Woerts is ook FC Utrecht verrast door de geruchten. T-Mobile is tot het einde van het seizoen hoofdsponsor van de Domstedelingen. "We hebben totaal geen signaal", vertelt algemeen directeur Thijs van Es tegenover Voetbal International. "Ons contract loopt af maar we hebben heel goed contact. Het is een heel waardevolle partner."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties