Woerts over investeerders Feyenoord: ''Die gaan lappen''

Woerts over investeerders Feyenoord: ''Die gaan lappen''

De mannen van Oranjezomer bespraken weer eens van alles en nog wat en ook Feyenoord kwam ter sprake. Tafelgast Jan Boskamp ziet het min of meer positief in voor de stadionclub. "Ik denk dat we nog een spelertje of vier nodig hebben, maar Chris heeft de investeerders gesproken."

Chris is Chris Woerts en die weet te melden dat de al talloze malen aangekondigde investeerders nu daadwerkelijk gaan investeren. "Die gaan lappen, die hebben ook dit elftal deze week en vorige week gezien en die zeggen ook 'deze window gaan we echt nog iets doen, want we moeten versterkingen hebben willen we een beetje goed seizoen ingaan'. Ze moeten nog even geduld hebben, maar er komt geld vrij", aldus Woerts.

Gernot Trauner
Feyenoord heeft zich versterkt met Gernot Trauner, maar Johan Derksen heeft er op voorhand niet al te veel vertrouwen in. "Ik kan me vergissen, want ik ken hem niet, maar spelers van dit kaliber, dan moet je niet gelijk denken dat het een uitblinker bij Feyenoord kan zijn." Boskamp is het min of meer eens met De Snor. "Het is de beste speler van Oostenrijk, maar de beste spelers van Oostenrijk spelen in de Bundesliga, dus je krijgt nu heel iets anders uit Oostenrijk." Derksen: "Het is een afdankertje uit Oostenrijk." Boskamp : "Ik dacht dat hij meeging met de nationale elf (naar het EK - red.), maar hij was er helemaal niet bij."

Tactiek Feyenoord
Boskamp maakt zich ook zorgen over de speelstijl van Arne Slot. "Ik vind, persoonlijk dan, dat als je druk wil zetten, dan moet je daar de spelers voor hebben en die heb je in mijn ogen niet." Derksen ziet de huidige manier van spelen ook niet echt zitten. "Deze trainer wil alles anders gaan doen, maar het zijn wel dezelfde spelers, want je denkt toch niet dat Advocaat dat niet geprobeerd heeft?" Boskamp: "Hij heeft het regelmatig geprobeerd, maar dan word je uitgespeeld. Als we de bal hebben dan gaat het nog, maar als we de bal niet hebben, dan houden we het speelveld ook groot en dan worden we zo uitgespeeld."

Boskamp verwacht wel dat Feyenoord aanstaande donderdag FC Drita verslaat: "Ze moeten wel, want ik heb mijn reis naar Luzern al besteld. Als we daar niet van winnen, dan moeten we stoppen."

Lees meer over
Chris Woerts
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties