Woerts: "Hij heeft een groot aantal Vrienden van Feyenoord uitgekocht"

Woerts: "Hij heeft een groot aantal Vrienden van Feyenoord uitgekocht"

Bert van den Brink, vastgoedondernemer met een vermogen van zo'n 450 miljoen euro, ondersteunt Feyenoord momenteel op financieel gebied. Chris Woerts legt de gehele situatie rondom de investeerder, die voorheen actief was bij sc Cambuur, uit op zijn Twitter-account.

Van den Brink is groot geworden met de kippenfokkerij en investeerde onlangs zo'n drie en een half miljoen euro in sc Cambuur. De ondernemer is ook een groot Feyenoord-fan en lijkt de investeringen rondom de club uit Friesland op stop te zetten. "Hij is een grote Feyenoord-fan. Hij wil die club ook supporten en hij gaat uit het stichtingsbestuur van SC Cambuur, want je mag niet in dienst zijn van twee clubs tegelijkertijd."

"Hij heeft een groot aantal Vrienden van Feyenoord uitgekocht", vervolgt Woerts zijn verhaal. "Hij heeft ook nog een extra geldbedrag aan Feyenoord gegeven. Daarom kunnen ze nu zo actief zijn op de spelersmarkt. Dit is een goede ontwikkeling voor Feyenoord." Hoeveel Van den Brink exact heeft geïnvesteerd in de Rotterdammers maakt de financieel expert niet bekend.

Lees meer over
Chris Woerts
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties