WK Qatar 2022 Dag 25 | Marokko uitgeschakeld

WK Qatar 2022 Dag 25 | Marokko uitgeschakeld

Marokko is er niet in geslaagd om de finale van het WK in Qatar te behalen. De Fransen waren in de halve finale na negentig minuten te sterk voor de Leeuwen van de Atlas. De doelpunten werden gemaakt door Theo Hernández en Randal Kolo Muani.

Oud-Feyenoorder Sofyan Amrabat kan terugkijken op een geslaagd toernooi. De 26-jarige middenvelder was ook in de halve finale weer heer en meester op het veld. De huidige speler van ACF Fiorentina heeft door zijn goede spel de aandacht getrokken van de Europese top.

Marokko begon teleurstellend aan de wedstrijd. Na vier minuten was het al raak voor de Fransen. Door het vroege doelpunt moesten de Marokkanen proberen het spel te maken. Dat lukte vooral in de tweede helft en toen werden er enkele grote kansen gecreëerd. De ploeg van Hoalid Regragui verzuimde om de verdiende gelijkmaker te scoren.

Muani schoot Frankrijk tien minuten voor tijd naar de finale. Zondag om 16:00 uur staat de kraker tussen Argentinië en Frankrijk op het programma. Marokko speelt nog de wedstrijd om de derde plaats tegen Kroatië.

Lees meer over
WK Qatar 2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties