WK Qatar 2022 Dag 24 | Argentinië naar finale

WK Qatar 2022 Dag 24 | Argentinië naar finale

Argentinië speelt zondagmiddag de finale van het WK in Qatar. De Argentijnen waren dinsdagavond in de halve finale te sterk voor Kroatië. Lionel Messi was de grote man in het Lusail Stadium. De aanvaller was trefzeker vanaf de stip en leverde een fraaie assist af bij de beslissende 0-3.

Voor Kroatië komt blijft daarmee de strijd om de derde plaats over. Luka Modrić begon uitstekend aan de wedstrijd, maar kon uiteindelijk het verschil niet maken voor de Kroaten. Het was voor de 37-jarige middenvelder van Real Madrid de laatste mogelijkheid om zijn interlandcarrière af te sluiten met een hoofdprijs.

Argentinië weet morgenavond wie zondag de tegenstander gaat worden in de finale. Marokko, met oud-Feyenoorder Sofyan Amrabat in de basis, neemt het in de halve finale op tegen de sterren van Frankrijk. Het duel begint om 20:00 uur en is live te bekijken op NPO1.

Opstelling Argentinië
Martínez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; Enzo Fernández, De Paul, Mac Allister, Paredes; Messi, Álvarez.

Opstelling Kroatië
Livakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa; Brozovic, Kovacic, Modric; Pasalic, Perisic; Kramaric

Lees meer over
WK Qatar 2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties