Wijnaldum traint tijdelijk mee met Feyenoord

Wijnaldum traint tijdelijk mee met Feyenoord

Oude bekende Georginio Wijnaldum meldde zich maandagochtend op het trainingsveld bij Feyenoord. Dat meldde 1908.nl. Naar verluidt traint de 32-jarige middenvelder tijdelijk mee, in afwachting van zijn transfer naar het Saoedische Al-Ettifaq.

Wijnaldum werd al gepresenteerd bij zijn nieuwe club, maar zal zich er dus pas later melden. Tot die tijd houdt hij zijn conditie op peil bij de club waar hij van 2004 tot 2011 rondliep en zijn doorbraak in het betaald voetbal beleefde. Bij Feyenoord is de spoeling op de training deze week dun, omdat veel spelers zich bij hun nationale ploeg mochten melden.

De afgelopen transferzomer was lange tijd de vraag waar Wijnaldum zijn carrière zou voortzetten. Hij stond nog onder contract bij Paris Saint-Germain, maar was daar op een dood spoor beland. Afgelopen jaar werd hij al verhuurd aan AS Roma, met wie hij in de Europa League al even terugkeerde in De Kuip.

Terugkeer niet aan de orde
In juni werd Wijnaldum zelfs even gelinkt aan een terugkeer bij Feyenoord, al maakte hij al snel duidelijk dat dat niet zijn voorkeur had. "Ik lees de laatste dagen van alles over PSV en Feyenoord, maar dat is nu niet aan de orde", gaf hij aan tegenover Voetbal International. "Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer is niet mijn eerste optie."

Lees meer over
Wijnaldum
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties