Wijnaldum: ''Ik wilde afgelopen zomer naar Feyenoord''

Wijnaldum: ''Ik wilde afgelopen zomer naar Feyenoord''

Georginio Wijnaldum had wel oren naar een overstap naar Feyenoord. De middenvelder stond afgelopen zomer onder contract bij PSG en vanwege een gebrek aan speeltijd was een transfer de beste optie voor alle partijen. Wijnaldum zag een terugkeer naar de Rotterdamse club wel zitten.

"Ik had in de zomer heel graag naar Feyenoord gewild, maar PSG vroeg tien miljoen euro," vertelt Wijnaldum in gesprek met Feyenoord-watcher Mikos Gouka. "En dan nog mijn salaris. Het was vrijwel onmogelijk. Alleen met heel veel inleveren misschien, dat wilde ik niet. Er waren niet veel opties verder."

Wijnaldum maakte uiteindelijk de overstap van Paris Saint-Germain FC naar Al Ettifaq. De Fransen ontvingen een vergoeding van negen miljoen euro voor de 33-jarige geboren Rotterdammer. Wijnaldum tekende een contract voor drie seizoenen bij de club uit Saoedi-Arabië.

Of Wijnaldum bij Al Ettifaq zijn contract gaat uitdienen is alles behalve zeker. ''Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer naar Nederland is niet mijn eerste optie. Ik weet niet of clubs zich hebben gemeld, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten.''

Lees meer over
Wijnaldum
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties