Wieffer op de weg terug bij Feyenoord; Lopez ontbreekt

Wieffer op de weg terug bij Feyenoord; Lopez ontbreekt

Mats Wieffer is weer op de weg terug bij Feyenoord. De middenvelder heeft tijdens de voorbereiding een blessure opgelopen aan zijn enkel en stond sindsdien aan de kant.

Dit meldt RTV Rijnmond. Wieffer heeft dinsdagochtend de training weer hervat op trainingscomplex 1908. De 22-jarige rechtspoot, die afgelopen zomer overkwam van Excelsior, heeft weer volledig meegetraind met de groep van trainer Arne Slot. Jens Toornstra ontbrak op het trainingsveld en werkte een binnenprogramma af. Ook Marcos López was nog niet van de partij. De linksback is nog in afwachting van zijn werkvergunning.

Wieffer liep de enkelblessure op in de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg. In eerste instantie leek hij slechts enkele dagen niet te kunnen meetrainen, maar al snel werd duidelijk dat het een stuk langer ging duren. Of de aanwinst van Feyenoord zondag tegen RKC Waalwijk weer tot de wedstrijdselectie behoort is nog even afwachten. Aanwinst Igor Paixão is er op zeker nog niet bij.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties