Wellenreuther: ''Daarvoor ben ik hier en speel ik voor Feyenoord''

Wellenreuther: ''Daarvoor ben ik hier en speel ik voor Feyenoord''

Timon Wellenreuther heeft zijn officiële debuut gemaakt voor Feyenoord. De doelman kwam tot nu toe alleen uit tijdens oefenwedstrijden voor de Rotterdamse club. Vanwege een blessure bij Justin Bijlow krijgt Wellenreuther voorlopig de kans onder de lat.

''Als voetballer is het heerlijk om het gevoel weer terug te hebben'', begint Wellenreuther in gesprek met ESPN. ''Ik was heel blij om weer op het veld te staan. De hele tijd was ik gefocust op dit moment en nu was het moment hier.'' Wellenreuther kreeg gisteren te horen dat hij in actie moest komen.

De keeper heeft goed kunnen slapen. ''Je voelt de spanning, maar aan het einde ging het goed. Ik krijg twee doelpunten tegen, dus ben niet helemaal tevreden. Als team speelden we heel goed. De supporters schreeuwen je naar voren en de tweede helft bleef je er in geloven. Uiteindelijk scoorden we dan nog de 2-2.''

Thorgan Hazard scoorde de 0-2. Wellenreuther had niet het idee dat hij daar een fout maakte. ''Hij schoot hem perfect in de hoek'', aldus de doelman, die nu de komende weken de kans krijgt. ''Daarvoor ben ik hier en speel ik voor Feyenoord. Ik wil altijd spelen, maar ik vind het vervelend voor Bijlow. Dat is soms voetbal en dat kan hard zijn.''

Lees meer over
Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties