Wanneer zit Feyenoord in de koker voor de loting?

Wanneer zit Feyenoord in de koker voor de loting?

Feyenoord mag de tussenronde van de Europa League overslaan en zit daardoor aanstaande maandag niet in de koker tijdens de loting. De Rotterdammers ontlopen sterke tegenstanders als Barcelona en Juventus voor in ieder geval één wedstrijd.

Feyenoord speelt de eerstvolgende wedstrijden in de Europa League pas op 9 en 16 maart. Op vrijdag 24 februari hoort de ploeg van Arne Slot welke tegenstander het treft in de volgende ronde. Op die datum vindt de loting plaats.

Feyenoord speelt als groepswinnaar eerst een duel uit in de Europa League. Dat is dan op donderdag 9 maart. De return is thuis in De Kuip op donderdag 16 maart. Fenerbahçe, Arsenal, Betis, Ferencváros, Freiburg, Real Sociedad en Union Saint-Gilloise hebben zich geplaatst. Clubs die de tussenronde overleven komen hier nog bij.

Feyenoord kan in de achtste finale diverse grote namen treffen. Manchester United, AS Roma, Barcelona, Leverkusen, Salzburg, Sevilla, Sporting en Juventus zitten in de koker wanneer ze de tussenronde overleven. Het is uitgesloten dat de Rotterdammers Ajax of PSV treffen. Clubs uit hetzelfde land kunnen elkaar nog niet loten.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties