'Wålemark aangeboden bij FC Emmen; vraagprijs PEC Zwolle bekend'

'Wålemark aangeboden bij FC Emmen; vraagprijs PEC Zwolle bekend'

Feyenoord schakelt na het mislopen van Ramiz Zerrouki door op de transfermarkt. De Rotterdammers hopen na de afgeketste deal nog altijd een extra middenvelder toe te voegen aan de selectie. Naast de mogelijke komst van Thomas van den Belt mikt Feyenoord nog op een huuroptie.

''Feyenoord kijkt nog naar een huurling'', begint Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. ''Ze willen nog een middenvelder gaan huren. Er was ook even sprake van een extra spits erbij, maar Gimenez deed het niet onaardig tegen FC Twente. Daar hebben ze ook aardig geld voor betaald. Bij Feyenoord kan momenteel ook niet alles.''

Thomas van den Belt
Feyenoord en PEC Zwolle zijn nog altijd in gesprek over een directe transfer. ''Iedereen bij Feyenoord is ervan overtuigd dat deze jongen op termijn een goede speler voor Feyenoord kan worden'', vertelt Krabbendam in de podcast. ''De situatie is dat PEC anderhalf miljoen euro wil ontvangen. Feyenoord heeft rond de negen ton geboden. Die jongen is zelf al lang akkoord. AZ wil hem, FC Twente volgt hem ook. Alleen: hij wil onder Arne Slot spelen.''

Patrik Wålemark
Het is nog altijd niet uitgesloten dat Feyenoord tijdelijk afscheid gaat nemen van de Zweed. De aanvaller is aangeboden bij FC Emmen, zo weet Krabbendam te melden. Trainer Arne Slot heeft zich eerder al lovend uitgelaten over de manier waarop de huidige nummer zestien van de Eredivisie voetbalt. Wålemark kan bij FC Emmen stappen maken in zijn ontwikkeling.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties