Voorprogramma Feyenoord - Lazio: DJ Panic op het veld

Voorprogramma Feyenoord - Lazio: DJ Panic op het veld

Feyenoord speelt donderdag de beslissende thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Lazio is de tegenstander in De Kuip, waar wederom een uitgebreid voorprogramma is samengesteld om alle supporters maximaal in de juiste stemming te brengen.

Legioenzaal Outdoor
Na de succesvolle eerdere edities hebben FSV De Feijenoorder en De Legioenzaal ook nu weer een knallende line-up gezorgd. Ook treedt Seaneman op met zijn nieuwe Feyenoord-hardstylenummer.
16:00 uur: DJ The Vission
16:45 uur: Element
17:30 uur: DJ Thera

De Vereeniging
Liefhebbers van Hollandse hits kunnen terecht bij De Vereeniging. Vanaf 16:00 uur zorgt DJ Zig voor de bekende meezingers aan de Olympiazijde.

DJ Panic
Toeleven naar de aftrap doe je met DJ Panic, die zich net als vorig jaar tegen Olympique Marseille op het veld draait. Hij start om 18:15 uur, dus zorg dat je op tijd bent!

Opening stadion
16:00 uur: poorten 26 t/m 33, toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart. 17:15 uur: alle poorten geopend

Let op: Heb je een kaart voor de oranje of groene zijde? Zorg dat je uiterlijk 17:15 uur binnen bent. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk om binnen de poorten naar de gele of blauwe zijde te gaan. Na afloop van de optredens is het uiteraard de bedoeling weer terug te gaan naar de eigen sector en vak.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en hoopt op een onvergetelijke Europese avond. Tot donderdag!

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties