''Voor Tottenham duidelijk dat je niet zomaar even bij Feyenoord shopt''

''Voor Tottenham duidelijk dat je niet zomaar even bij Feyenoord shopt''

Algemeen directeur Dennis te Kloese en zaakwaarnemer Rafaela Pimenta praten vandaag verder over de toekomst van Arne Slot. De Telegraaf bevestigt dat Feyenoord een bedrag van bijna twintig miljoen euro verlangt van Tottenham Hotspur.

"Voor Tottenham Hotspur was het al dagenlang duidelijk dat je bij Feyenoord, in tegenstelling tot vroeger, niet zomaar even kan shoppen", schrijft journalist Marcel van der Kraan. De Engelsen zagen eerder een poging stranden om Te Kloese te strikken en merken nu dat de Rotterdammers niet willen afwijken van een enorme afkoopsom.

De krant meldt dat de afkoopsom van bijna twintig miljoen euro geldt voor Slot én de assistenten Marino Pusic en Sipke Hulshoff, plus performance-coach Ruben Peeters. De zaak is dusdanig ingewikkeld geworden waardoor het gesprek woensdagmiddag vijf uur lang duurde. Feyenoord blijft ook nadrukkelijk duidelijk maken dat het langer door wil met Slot en hem de bestbetaalde trainer in de geschiedenis wil maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties