Villarreal CF bevestigt oefenwedstrijd tegen Feyenoord

Villarreal CF bevestigt oefenwedstrijd tegen Feyenoord

Feyenoord speelt donderdag 27 juli een oefenwedstrijd tegen Villarreal CF. Beide clubs hebben het treffen officieel bevestigd. De aftrap is om 19:00 uur in De Kuip en de informatie over de kaartverkoop is ook bekend.

Feyenoord start op donderdag 6 juli om 15:00 uur met de kaartverkoop voor de oefenwedstrijd. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële Feyenoord Ticketshop. Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes krijgen de mogelijkheid om kaarten te bestellen met korting tijdens de voorrangsperiode.

Deze voorrangsperiode loopt van vanaf donderdag 6 juli om 15:00 uur tot en met zaterdag 8 juli 08:30 uur. Tijdens deze periode zijn kaarten voor supporters tot zestien jaar met korting verkrijgbaar vanaf € 5,-. Volwassenen kunnen met korting al een ticket bemachtigen vanaf € 10,-.

Op zaterdag 8 juli om 09:00 uur start de verkoop voor overige supporters. Kaarten voor supporters tot zestien jaar zijn vanaf dan vanaf € 7,50 verkrijgbaar. Volwassenen kunnen een ticket bemachtigen vanaf € 12,50.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties