Trauner trefzeker en moet duel tegen Polen vroegtijdig staken

Trauner trefzeker en moet duel tegen Polen vroegtijdig staken

Gernot Trauner heeft een belangrijk doelpunt gemaakt voor Oostenrijk. De verdediger van Feyenoord kopte knap raak na tien minuten spelen tegen Polen. Trauner liet Juventus-doelman Wojciech Szczęsny kansloos en maakte zijn tweede interlanddoelpunt uit zijn carrière.

Trauner maakte zijn basisdebuut voor Oostenrijk op het EK en bekroonde dat direct met een vroege goal. De rechtspoot is de derde Feyenoorder die op een EK een doelpunt wist te maken. Rob Witschge (1992) en Giovanni van Bronckhorst (2008) gingen de Oostenrijker voor.

Hamstringklachten Trauner

De wedstrijd van Trauner tegen Polen heeft precies een uur geduurd. Net als David Hancko moest ook de rechter centrale verdediger van Feyenoord het duel vroegtijdig staken. Trauner ging naar de kant met een blessure. Het is niet duidelijk of hij de volgende wedstrijd wel weer inzetbaar is.

Oostenrijk wist uiteindelijk het duel tegen Polen te winnen. Naast Trauner was ook Christoph Baumgartner trefzeker. De speler van RB Leipzig wist na het uitvallen van Trauner binnen te schieten. Marko Arnautovic bepaalde de eindstand vanaf de stip op een 1-3 overwinning.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties