VIDEO: Feyenoord maakt gebruik van LED-lichtshow

Het is de tweede keer dat Feyenoord nadrukkelijk gebruikmaakte van de LED-lampen in De Kuip. Afgelopen seizoen tegen AZ werden een groot deel van de stadionlampen gedoofd, waarna er fakkels werden ontstoken. Dat leverde schitterende beelden op.

Tegen AS Roma ging Feyenoord met de nieuwe LED-lampen in De Kuip een stap verder. Tijdens de kraker in de tussenronde van de Europa League was voor het eerst voorafgaand aan het duel een LED-lichtshow te zien. DJ Outsiders zwiepte het publiek op en vanaf een opgebouwd podium op Vak Z gaf hij met een show het startsein voor een sfeervolle avond. De Rotterdammers wisten uiteindelijk met 1-1 gelijk te spelen tegen de Italiaanse club.

In de ogen van trainer Arne Slot was het qua support een geslaagde avond. ''Tegen AS Roma was de sfeer geweldig; de supporters stonden de hele wedstrijd achter ons. Zeker in deze fase waarin de wedstrijden elkaar in een moordend tempo opvolgen, hebben we die steun ook zondag weer heel hard nodig. Dat verdienen de jongens ook. We gaan er alles aan doen om die wisselwerking weer te creëren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties