'Ook Bannis hard op weg naar Qatar'

'Ook Bannis hard op weg naar Qatar'

Naoufal Bannis staat op het punt om een transfer te maken. De spits van Feyenoord gaat zo goed als zeker de overstap maken naar Qatar, zo meldt Voetbal International. Het is op dit moment nog niet bekend voor welke club de 21-jarige Bannis gaat spelen.

Bannis komt niet meer voor in de plannen van trainer Arne Slot. De aanvaller traint inmiddels ook niet meer mee met de eerste selectie. Het is niet bekend of de Rotterdammers ook een transfersom ontvangen van de Qatar Stars League.

Eerder maakte Mohamed Taabouni de overstap naar Qatar. De Rotterdammers ontvingen een bedrag van ongeveer vijf ton voor de middenvelder. Daarnaast is er een doorverkooppercentage van twintig procent bedongen.

Bannis werd de afgelopen jaren verhuurd aan FC Dordrecht, NAC Breda, en afgelopen seizoen speelde hij voor FC Eindhoven. In de Keuken Kampioen Divisie heeft hij de aandacht getrokken van verschillende clubs in Nederland en daarbuiten, maar het lijkt erop dat Qatar de bestemming zal zijn.

Lees meer over
Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties