VI: Laatste poging voor Dessers loopt op niets uit

VI: Laatste poging voor Dessers loopt op niets uit

Cyriel Dessers speelt volgend seizoen definitief niet in het shirt van Feyenoord. De Rotterdammers zagen vandaag de laatste poging om tot een akkoord te komen met de Belg op niets uitlopen, zo meldt Voetbal International.

Beide partijen werden het niet eens over het salaris dat Dessers de komende jaren moest gaan verdienen. De Belg staat ook in de belangstelling van diverse clubs uit het buitenland en die kunnen financieel verder gaan dan Feyenoord.

Dessers speelde 27 wedstrijden in de eredivisie en waarvan achttien als invaller. In de competitie wist de 27-jarige spits negen keer te scoren. Dessers liet zich afgelopen seizoen vooral zien in de Conference League. Met dertien wedstrijden en tien doelpunten werd hij topscoorder van het nieuwe Europese toernooi.

Danilo
Feyenoord heeft eerder al de Braziliaanse spits Danilo Pereira da Silva transfervrij weten toe te voegen aan de selectie. Bryan Linssen vertrekt zo goed als zeker naar Japan waardoor de Rotterdammers de transfermarkt op kunnen voor een extra spits. De namen Thiago Borbas en Matheus Nascimento werden in de wandelgangen al genoemd voor een mogelijke overstap naar De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties