Officieel: Conteh op huurbasis naar FC Dordrecht

Officieel: Conteh op huurbasis naar FC Dordrecht

Christian Conteh maakt het seizoen af bij FC Dordrecht, zo meldt Voetbal International. De aanvaller hoopt op meer speeltijd bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Conteh werd de afgelopen maanden verhuurd aan SV Sandhausen. De samenwerking liep mede door blessures uit op een mislukking. De 22-jarige vleugelaanvaller keerde daardoor eerder terug naar Rotterdam.

''Deze verhuurperiode heeft voor alle partijen niet uitgepakt zoals gehoopt, vandaar dat we er nu voor kiezen om Christian het seizoen af te laten maken bij FC Dordrecht'', vertelt technisch directeur Frank Arnesen op de clubwebsite. ''Een club waar we in het recente verleden al vaker spelers met succes op huurbasis naartoe hebben laten gaan.''

Feyenoord blijft vertrouwen houden in de aanvaller. ''Christian is nog jong en we geloven in zijn potentie. Voor hem is het belangrijk om langere tijd fit te blijven en wedstrijden te gaan spelen. Bij FC Dordrecht kan dit en hebben we hem ook nog eens dicht bij ons in de buurt.'' Leon Vlemmings is blij met de aanwinst. ''Voor FC Dordrecht is de mogelijkheid om Christian Conteh aan de selectie toe te kunnen voegen een buitenkansje.''

Lees meer over
Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties