Vermoedelijke opstellingen in de kampioenswedstrijd van Feyenoord

Vermoedelijke opstellingen in de kampioenswedstrijd van Feyenoord

Feyenoord kan tijdens de kampioenswedstrijd van aanstaande zondag niet beschikken over Gernot Trauner. Verder hoeft Arne Slot geen gedwongen wijzigingen te maken in zijn selectie en is de verwachting dat zijn basiselftal ongewijzigd blijft ten opzichte van de wedstrijd tegen Excelsior.

Trauner kampt met een knieblessure en is nog altijd niet inzetbaar. Zijn logische vervanger, Lutsharel Geertruida, heeft dit seizoen al een behoorlijk aantal wedstrijden centraal in de verdediging gespeeld. Net als in de stadsderby tegen Excelsior zal Marcus Pedersen starten als rechtsback.

Nu het einde van het seizoen nadert, lijkt Slot Igor Paixão definitief de voorkeur te geven. Terwijl de trainer eerder in het seizoen nog regelmatig wisselde tussen de Braziliaan en Alireza Jahanbakhsh, begon Paixão de afgelopen vijf duels in de Eredivisie in de basis. Deze basisplaatsen wist hij ook te belonen met in het totaal drie doelpunten en twee assists.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Paixão, Gimenez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles
De Lange; Deijl, Amofa, Idzes, Kuipers; Rommens, Blomme, Adekanye, Willumsson; Lidberg, Edvardsen.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties