Vermoedelijke opstellingen Almere City en Feyenoord

Feyenoord maakt zich op voor de uitwedstrijd tegen Almere City. De Rotterdammers zijn vrijdag teruggevlogen naar Nederland en hebben daardoor kort de tijd om te herstellen voor het duel van zondag. Trainer Arne Slot moet nog afwachten welke spelers fysiek in staat zijn om in de basis te starten.

Het Algemeen Dagblad verwacht daardoor enkele wijzigingen in de opstelling van Feyenoord. Calvin Stengs maakte geen onbetwistbare indruk en is de laatste periode ook niet volledig fit gebleken. Antoni Milambo klopt de laatste weken nadrukkelijk op de deur van Slot, en de wedstrijd in Almere lijkt dan ook een ideale gelegenheid om de talentvolle middenvelder speeltijd te geven.

Daarnaast wordt er rekening gehouden met een basisplaats voor Luka Ivanušec. De Kroaat viel tegen AS Roma in en begon vorige week tegen RKC Waalwijk in de basis. Voor Bart Nieuwkoop zit er geen basisplaats in. Yankuba Minteh moet voor snelheid en dreiging zorgen tegen Almere City. De verwachtingen zijn dat er verder geen wijzigingen worden doorgevoerd.

Almere City FC zal in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord niet kunnen beschikken over drie basiskrachten. Stije Resink, Peer Koopmeiners en Joey Jacobs ontvingen afgelopen weekend hun vijfde gele kaart en zijn daardoor automatisch uitgesloten voor het eerstvolgende competitieduel. Voor Alex Pastoor een flinke aderlating.

Vermoedelijke opstellingen
Feyenoord
: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Milambo, Minteh, Gimenez, Ivanušec.
Almere City: Bakker; Ritmeester, Mbosoh, Van Bruggen, Barbet, Cathline; Pasou, Pena, Post, Van La Parra, Robinet.

Milambo moet de kans krijgen tegen Almere City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties