Vermoedelijke opstelling: Toornstra, Linssen en Pedersen

Vermoedelijke opstelling: Toornstra, Linssen en Pedersen

Feyenoord moet het mogelijk doen zonder Gernot Trauner in de Klassieker tegen Ajax. De verdediger heeft een blessure opgelopen in de uitwedstrijd tegen FC Twente en is daardoor een twijfelgeval. De training van zaterdag moet uitwijzen of Trauner fit genoeg is om te starten.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Trauner de laatste test in aanloop naar zondag gaat doorstaan. De verdediger staat in de vermoedelijke opstelling. Lutsharel Geertruida is zijn vervanger wanneer de Oostenrijker toch afhaakt op het laatste moment.

Bryan Linssen keert weer terug in de spits. Jens Toornstra gaat tegen Ajax weer als rechtsbuiten spelen. Alireza Jahanbakhsh, die nog niet zijn niveau weet te halen en nog veel te maken heeft met balverlies, neemt hierdoor weer plaats op de bank. Verder zijn het de gebruikelijke namen in de formatie van trainer Arne Slot.

Slot kijkt uit er naar uit om te zien waar het elftal van Feyenoord nu staat. ''Het is dit seizoen nog niet één ploeg gelukt om er tegen Ajax een gelijkwaardige wedstrijd van te maken. Wij hebben ook hele goede spelers en dat we gelijk staan in de competitie is te danken aan onze kwaliteit. We hebben de intentie om ons hetzelfde te presenteren als de vorige zestien wedstrijden.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow, Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia, Aursnes, Til, Kökcü, Toornstra, Linssen, Sinisterra

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties