Vermoedelijke opstelling: Slot wijzigt op meerdere posities

Vermoedelijke opstelling: Slot wijzigt op meerdere posities

Arne Slot begint donderdagavond tegen PEC Zwolle gewoon met het sterkst mogelijke elftal, zo gaf de trainer woensdagmiddag aan op de persconferentie. De oefenmeester maakte daarnaast alvast bekend dat Mats Wieffer zijn officiële basisdebuut gaat maken.

Javairô Dilrosun en Igor Paixão vielen afgelopen zondag tegen FC Utrecht (1-1) geblesseerd uit. Het tweetal stond woensdag weer op het trainingsveld, maar de kans lijkt klein dat Slot met de vleugelspelers aan de aftrap verschijnt tegen PEC. De meest voor de hand liggende vervangers zijn Oussama Idrissi en Alireza Jahanbakhsh, die in Utrecht uitstekend inviel. Idrissi maakte een ongelukkigere indruk. Patrik Wålemark lijkt het opnieuw te moeten doen met een plek op de bank.

Slot lijkt in het centrum van de defensie te kiezen voor Lutsharel Geertruida in plaats van Jacob Rasmussen. Een duo van twee linksbenige centrale verdedigers pakte niet gelukkig uit, waardoor de trainer terug lijkt te vallen op Geertruida in het hart van de verdediging. Wat zeker is, is dat Wieffer zijn officiële basisdebuut voor Feyenoord gaat maken.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi.

Dit is op dit moment de sterkst mogelijke opstelling
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties