Vermoedelijke opstelling: Slot moet noodgedwongen wijzigen

Vermoedelijke opstelling: Slot moet noodgedwongen wijzigen

Voor Trainer Arne Slot is het in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht puzzelen. De trainer van Feyenoord kan niet beschikken over Gernot Trauner en Quinten Timber. De middenvelder Mats Wieffer is een twijfelgeval. De training van zaterdag moet uitwijzen of hij minuten kan maken.

Marcus Pedersen en Patrik Wålemark hebben afgelopen week ook een training moeten overslaan. De twee lijken wel gewoon minuten te kunnen maken zondag. De verwachtingen zijn dat Lutsharel Geertruida doorgeschoven gaat worden naar het middenveld.

Trauner gaat vervangen worden door Jacob Rasmussen, zo verwacht het Algemeen Dagblad. De Deen kreeg ook tijdens de voorbereiding de voorkeur als rechter centrale verdediger. Het liefst haalt Feyenoord nog een versterking op die plak op de transfermarkt, maar tot op heden is de Rotterdamse club daar nog niet in geslaagd.

Feyenoord kan ook weer beschikken over Danilo. De Braziliaan is fit genoeg om op de bank plaats te nemen, maar een basisplaats lijkt nog te vroeg te komen. Slot was de laatste weken lovend over Igor Paixão in de punt van de aanval.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Rasmussen, Hancko, Hartman; Geertruida, Szymanski, Kökçü; Walemark, Paixão, Dilrosun

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht
Barkas; Klaiber, Van der Hoorn, Sagnan, Van der Maarel; Toornstra, Bozdogan, Van de Streek; Boussaid, Dost, Booth.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties