Vermoedelijke opstelling: Slot kiest voor sterkste elf

Vermoedelijke opstelling: Slot kiest voor sterkste elf

Feyenoord speelt morgen de laatste wedstrijd van het seizoen. De Rotterdammers treffen FC Twente zondagmiddag om 14:30 uur in De Kuip. Trainer Arne Slot heeft aangegeven met zijn sterkst mogelijke opstelling te starten en is niet van plan om zoals tegen Go Ahead Eagles spelers te sparen.

''Zaak wordt vooral om fysiek zo sterk mogelijk te zijn en te blijven'', vertelt trainer Arne Slot in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Daar heb ik geen zorgen over, hoor: in dit lange seizoen staan de spelers er nog hartstikke goed op. Maar zaak wordt wel om zoveel mogelijk spelers de juiste prikkels te kunnen geven in aanloop naar de finale.''

Tyrell Malacia is niet inzetbaar voor Feyenoord. De verdediger heeft een blessure opgelopen aan zijn hamstring en speelt niet. Ramon Hendriks mag zich daardoor opnieuw gaan opmaken voor speelminuten vanaf de aftrap. Gernot Trauner is een twijfelgeval bij de Rotterdammers. De Oostenrijker ondergaat vandaag op de training de laatste test. Ook Reiss Nelson is onzeker.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Hendriks; Aursnes, Til, Kökcü; Nelson, Dessers, Sinisterra.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties