Vermoedelijke opstelling: Rentree Pedersen

Vermoedelijke opstelling: Rentree Pedersen

Feyenoord hervat zaterdagavond de competitie met een thuiswedstrijd tegen Willem II. Door de interlandperiode is niet iedereen helemaal fris teruggekeerd in Rotterdam.

Zo had Tyrell Malacia na de wedstrijd tegen Duitsland last van zijn ribben en haakte Lutsharel Geertruida geblesseerd af bij Jong Oranje. Malacia gaat morgen wel starten, de rechtsback is afwezig en wordt dus vervangen door Marcus Pedersen.

Jens Toornstra had vandaag koorts en is een twijfelgeval. De aanvoerder lijkt wel 'gewoon' op de bank plaats te nemen; Orkun Kökcü keert namelijk terug op het middenveld na zijn schorsing waardoor hij De Klassieker moest missen.

Luis Sinisterra, die twee keer in de basis begon bij Colombia, start morgen ook vanaf het begin. Verder lijkt Reiss Nelson het vertrouwen van trainer Arne Slot te behouden, Cyriel Dessers begint zoals bekend in de punt van de aanval.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü, Nelson, Dessers, Sinisterra

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties