Vermoedelijke opstelling: Is dit de verrassing waar Slot op doelt?

Vermoedelijke opstelling: Is dit de verrassing waar Slot op doelt?

Arne Slot gaf woensdagmiddag op de persconferentie aan dat hij donderdagavond tegen Lazio gaat kiezen voor een verrassende naam in de basisopstelling. Op wie doelt de trainer?

De kans is aanwezig dat de trainer Mats Wieffer voor de leeuwen gaat gooien tegen Lazio om zo de defensieve problemen op het middenveld op te lossen. Wieffer, die deze zomer voor ruim zes ton overkwam van Excelsior, zou daardoor zijn basisdebuut voor Feyenoord gaan maken.

De middenvelder staat naast aanvoerder Orkun Kökcü en Quinten Timber. Lutsharel Geertruida werd lange tijd als nummer zes gebruikt, maar het is duidelijk dat Slot liever een andere variant probeert. De rechtsback keert daarom donderdagavond terug op zijn vertrouwde positie op de flank in de defensie.

Jacob Rasmussen, Gernot Trauner en Dávid Hancko maken de verdediging compleet. Ook in de aanval heeft Slot de afgelopen weken meerdere opties geprobeerd. De trainer lijkt tegen Lazio opnieuw te kiezen voor Sebastian Szymański als linksbuiten, wat ten koste gaat van Javairô Dilrosun. Op de rechterflank krijgt Patrik Wålemark de kans vanaf de aftrap. Danilo, die een matige wedstrijd speelde op bezoek bij Sturm Graz (1-0), houdt Santiago Gimenez wederom op de bank.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Bijlow; Geertruida, Trauner, Rasmussen, Hancko; Timber, Wieffer, Kökcü; Wålemark, Danilo, Szymański

Wie denk jij dat de verrassing gaat worden?

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties