Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen sc Heerenveen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen sc Heerenveen

Feyenoord speelt morgenavond om 21:00 uur de eerste officiële thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De Rotterdammers nemen het in een uitverkochte Kuip op tegen sc Heerenveen, dat met oud-Feyenoorder Kees van Wonderen een nieuwe trainer voor de groep heeft staan.

Mats Wieffer en Marcós Lopez zijn er morgenavond nog niet bij. De middenvelder heeft nog last van een blessure en de Peruaan is nog niet speelgerechtigd. Orkun Kökcu keert terug bij de wedstrijdselectie, zo gaf Arne Slot vanmiddag op de persconferentie aan. Op de vraag of de middenvelder ook meteen weer in de basis begint, antwoordt de trainer duidelijk. "In theorie zou het weer kunnen, maar in de praktijk gaat het niet gebeuren.''

Santiago Giménez is speelgerechtigd en kan dus zijn debuut gaan maken tegen sc Heerenveen. De Mexicaan kon afgelopen week voor het eerst meetrainen met de groep. Met concurrent Danilo die twee keer scoorde in Arnhem lijkt het aannemelijk dat de spits op de bank begint. Verder speelt Marcus Pedersen wederom op de linksbackpositie, Jacob Rasmussen staat naast Gernot Trauner in het centrum van de defensie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Rasmussen, Pedersen; Aursnes, Timber, Szymański; Wålemark, Danilo, Dilrosun

The most chosen lineups
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties