Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wijzigt elftal

Feyenoord speelt zondagmiddag de topper tegen AZ in De Kuip. Trainer Arne Slot koos ervoor om tegen SS Lazio niet te beginnen met Luka Ivanušec. De Kroaat komt terug van een enkelblessure en heeft nog niet de gewenste fitheid om mee te gaan in de intensiteit waarmee de Rotterdammers voor de dag komen.

De verwachtingen zijn dat Luka Ivanušec tegen AZ wel weer gaat starten. Het Algemeen Dagblad verwacht verder dat Igor Paixão verhuist naar de rechterkant. De Braziliaan liet tegen SS Lazio zien weer beter in vorm te komen na een aantal mindere wedstrijden in het shirt van Feyenoord.

Bart Nieuwkoop is een vraagteken voor de thuiswedstrijd tegen de Alkmaarders. De verdediger moest de Champions League wedstrijd van afgelopen dinsdag vroegtijdig staken vanwege een hoofdblessure. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Slot gaat kiezen voor Geertruida als rechtsback en Gernot Trauner centraal.

Bij de tegenstander is het de vraag of Bruno Martins Indi in de basis gaat starten. De oud-Feyenoorder komt terug van een blessure en speelde donderdagavond tegen Aston Villa voor het eerst negentig minuten. Verder is Mees de Wit niet inzetbaar, en met ook Lahdo zal het duel aan zich voorbijgaan. Jordy Clasie start wel in de basis.

Vermoedelijke opstellingen
Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Gimenez, Ivanušec.
AZ: Ryan, Sugawara, Penetra, Bazoer, Møller, Dantas, D. de Wit, Clasie; Sadiq, Pavlides, Van Bommel.

Stengs moet tegen AZ weer als nummer tien starten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties