Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet puzzelen achterin

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet puzzelen achterin

Feyenoord wil aanstaande zondag in de eigen, wederom uitverkochte Kuip het succesvolle seizoen in stijl afsluiten. Bij winst op Vitesse eindigt het team van Arne Slot met een puntentotaal van 85, een record in de clubgeschiedenis. De Rotterdammers moeten het echter wel doen zonder drie belangrijke spelers.

Gernot Trauner, Marcus Pedersen en Mats Wieffer zijn niet beschikbaar voor Feyenoord. Laatstgenoemde heeft een schorsing opgelopen en kan daardoor niet starten tegen Vitesse. Slot moet vooral achterin zijn opstelling aanpassen. Naar verwachting zal Neraysho Kasanwirjo als rechtsback spelen en Lutsharel Geertruida centraal.

De positie van Mats Wieffer op het middenveld wordt overgenomen door Quinten Timber. Slot hintte tijdens de persconferentie ook naar speeltijd voor bijvoorbeeld Jacob Rasmussen. "Natuurlijk is het een optie om drie of vier spelers die minder hebben gespeeld te belonen, maar dat betekent ook dat je een aantal spelers niet beloont. Terwijl ik vind dat ze het allemaal verdienen. Eén ding staat vast, en dat is dat we deze wedstrijd ook graag willen winnen."

Waar Arne Slot normaliter in de aanloop naar het weekend volledig gefocust is op de komende wedstrijd, was dat de afgelopen dagen haast onmogelijk door alles wat er speelde rondom de toekomst van de coach. Bovendien verbleven de spelers een aantal dagen op Ibiza en was de groep vrijdag pas weer compleet op het trainingscomplex. Naast Trauner, Pedersen en Wieffer zijn ook Patrik Wålemark en Mimeirhel Benita niet beschikbaar voor Feyenoord.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Kasanwirjo, Geertruida, Hancko, Hartman; Timber, Szymański, Kökcü; Paixão, Gimenez, Idrissi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties