Vermoedelijke opstelling Feyenoord: López, Wålemark en Danilo

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: López, Wålemark en Danilo

De verwachtingen zijn dat Feyenoord diverse aanpassingen gaat doen in de basisopstelling. Trainer Arne Slot gaf gisterenavond aan in Oostenrijk dat hij geen reden meer heeft om vast te houden aan de spelers die wonnen van FC Twente en AZ. Tegen Fortuna Sittard werd er matig gespeeld.

''Na de wedstrijd tegen AZ was ik van mening dat het goed was om tegen Fortuna Sittard met dezelfde elf te starten'', vertelde Slot eerder. ''Daar is nu in mijn ogen geen aanleiding voor. Qua speelstijl weten we in elk geval wat we kunnen verwachten van Sturm Graz.'' De Oostenrijkers zijn van plan om Feyenoord vol onder druk te zetten en daar gaat de trainer rekening mee houden.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Santiago Gimenez, Sebastian Szymański en Jacob Rasmussen plaats moeten nemen op de bank. De voorkeur gaat weer uit naar Danilo in de punt van de aanval. Patrik Wålemark viel tegen Fortuna Sittard goed in en mag zich nu bewijzen vanaf de aftrap en dat gaat ten koste van de creatieve middenvelder Szymański.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Trauner, Hancko, López; Timber, Kökcü, Geertruida; Wålemark, Danilo, Dilrosun.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties