Vermoedelijke opstelling Feyenoord: López start tegen FC Utrecht

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: López start tegen FC Utrecht

Marcos López kan zich gaan opmaken voor een basisplaats bij Feyenoord. De 23-jarige linksback zal tegen FC Utrecht starten omdat Quilindschy Hartman afgelopen weekend tijdens de uitwedstrijd tegen SC Cambuur een schorsing heeft opgelopen.

Hartman ontving in Leeuwarden zijn vijfde gele kaart van het seizoen en kreeg daardoor een automatische schorsing van één wedstrijd. Trainer Arne Slot gaf voorafgaand aan de wedstrijd tegen AS Roma aan dat Alireza Jahanbakhsh en Igor Paixão elkaar niet veel ontlopen. Tegen FC Utrecht kiest Slot vermoedelijk voor de Braziliaan.

Jahanbakhsh kreeg tegen AS Roma de voorkeur vanwege zijn ervaring en verdedigende kwaliteiten. Aangezien Feyenoord meer in balbezit zal zijn en minder hoeft te verdedigen, lijkt het een uitgelezen kans om Paixão te belonen voor zijn goede spel met een basisplaats. De buitenspeler was trefzeker tegen AS Roma en viel goed in tegen SC Cambuur.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Wieffer, Szymański, Kökcü; Paixão, Gimenez, Idrissi.

Lees meer over
Marcos López
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties