Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Kökcü terug in de basis

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Kökcü terug in de basis

Feyenoord trapt zondag om 16:45 uur af tegen RKC Waalwijk. De Rotterdammers beschikken over een fit middenveld en daardoor moet trainer Arne Slot keuzes maken. Orkun Kökcü is klaar om een volledige wedstrijd te spelen en start vermoedelijk in de basis bij de stadionclub.

Fredrik Aursnes speelde afgelopen weekend tegen sc Heerenveen een uitstekende wedstrijd. De Noor is een van de spelers die het eerst wordt opgeschreven op het wedstrijdformulier. Quinten Timber maakt het middenveld compleet. Sebastian Szymański lijkt genoegen te moeten nemen met een plek op de bank.

Quilindschy Hartman heeft afgelopen week een goede indruk gemaakt op de training. Slot gaf aan dat de 20-jarige linksback klaar is voor een plek in de basis. De kans is groot dat hij tegen RKC Waalwijk dan ook gaat starten. Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner en Jacob Rasmussen maken de achterhoede compleet.

Slot heeft de opstelling al in zijn hoofd, maar of het in de praktijk ook gaat werken moet blijken. ''Normaal gesproken gebruik je oefenwedstrijden om ingespeeld te raken en eventueel dingen uit te proberen. Nu probeer ik vooral uit in mijn hoofd. Welke spelers passen bij elkaar en in welke formatie? Hoe komen ze in hun kracht te spelen? Daar hebben we de wedstrijden voor als meetmoment.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Rasmussen, Hartman; Aursnes, Timber, Kökcü; Wålemark, Danilo, Dilrosun.

Vermoedelijke opstelling RKC Waalwijk
Vaessen; Lelieveld, Gaari, Adewoye, Van den Buijs, Lutonda; Vroegh, Oukili, Bel Hassani; Daneels, Kramer.

The most chosen lineups
Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties