Vermoedelijke opstelling Feyenoord en Vitesse

Vermoedelijke opstelling Feyenoord en Vitesse

Het nieuwe seizoen gaat eindelijk weer beginnen voor Feyenoord. De ploeg van trainer Arne Slot trapt af met een uitwedstrijd tegen Vitesse. De vermoedelijke opstelling voor het duel in Arnhem is ook weer bekend.

Slot wilde nog niks prijsgeven over de opstelling en de tegenstander niet wijzer maken. De verwachtingen zijn wel dat Jacob Rasmussen, net als in de oefenwedstrijd tegen Osasuna, de linksback gaat worden van Feyenoord. Verder is Gernot Trauner weer fit waardoor Lutsharel Geertruida als rechtsback kan starten.

Voor het middenveld heeft Slot genoeg opties. De trainer was afgelopen week nog lovend over Jens Toornstra. Al zijn de verwachtingen dat Feyenoord gaat starten met Quinten Timber, Sebastian Szymański en Fredrik Aursnes. Al is het de vraag of Noor dan nog Feyenoorder is, gezien de belangstelling van Benfica.

Slot verzekerde dat Aursnes alles zal geven zolang hij Feyenoorder is. ''Ik merk daar bij Fredrik niks aan. In het algemeen maak ik me er weinig zorgen over, maar als het over Fredrik gaat dan is het laatste waar een Feyenoordsupporter zich druk om hoeft te maken. Hij is nog bij ons en zal er alles aan doen om zich maximaal in te zetten.''

Danilo is tegen Vitesse de nummer negen van Feyenoord. Santiago Gimenez hoopt maandag voluit te kunnen meetrainen met de selectie. Javairô Dilrosun heeft een hersenschudding opgelopen en tijdens de zaterdagtraining moet blijken of hij kan starten. Aangezien hij vrijdag zonder klachten heeft kunnen meetrainen zijn de verwachtingen positief. Oussama Idrissi is klaar om een uur te spelen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Rasmussen; Aursnes, Timber, Szymanski; Dilrosun, Danilo, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Vitesse
Houwen; Arcus, Ferro, Meulensteen, Cornelisse, Wittek; Domgjoni, Tronstad; Manhoef, Bero; Buitink.

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties