Vermoedelijke opstelling: Bijlow, Burger, Jahanbakhsh

Vermoedelijke opstelling: Bijlow, Burger, Jahanbakhsh

De vermoedelijke opstellingen van Feyenoord en FC Utrecht zijn bekend. De Rotterdammers starten volgens het Algemeen Dagblad gewoon met Wouter Burger als vervanger van Marcos Senesi. De Argentijn werkt momenteel aan zijn herstel van een blessure aan zijn lies en is er daarom morgen Stadion Galgenwaard niet bij. Het is niet bekend wanneer Senesi weer inzetbaar is voor Feyenoord.

Of Burger morgen daadwerkelijk gaat starten is nog geen uitgemaakte zaak. Slot gaf gisteren in een interview met het clubkanaal van Feyenoord aan dat een 'creatieve oplossing' ook tot de mogelijkheden behoort. De trainer doelde daarmee waarschijnlijk op het centraal achterin neerzetten van een onverwachte naam. Fredrik Aursnes is hiervoor mogelijk een optie.

Afgelopen donderdag tegen Elfsborg was Justin Bijlow geschorst. Tegen FC Utrecht keert de talentvolle doelman weer terug onder de lat. Ofir Marciano neemt hierdoor weer plaats op de bank. Verder zijn de verwachtingen dat Arne Slot geen wijzigingen doorvoert in de basiself.

Vermoedelijke opstellingen
Feyenoord: Bijlow, Pedersen, Trauner, Burger, Malacia, Toornstra, Til, Kökcü, Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.
FC Utrecht: Paes, Ter Avest, Van der Hoorn, Janssen, Warmerdam, Maher, Ramselaar, Timber, Gustafson, Douvikas, Boussaid.

Gyrano Kerk
Bij de tegenstander ontbreekt Kerk vermoedelijk in de wedstrijdselectie. De aanvaller van FC Utrecht trainde gisteren niet mee met de basisploeg. Kerk staat namelijk op het punt om een transfer te maken. Voor de tegenstander van morgen moet daar de komende dagen meer duidelijkheid over komen.

Wie moet Senesi vervangen tegen FC Utrecht?
Lees meer over
FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties