Verhoeven Academy Speler van de Maand augustus

Verhoeven Academy Speler van de Maand augustus

Milan Verhoeven is voor de maand augustus gekroond tot Academy Speler van de Maand. De 11-jarige speler van Feyenoord Onder 13 is daarmee in het seizoen 2022-2023 de eerste speler die deze prijs in de wacht sleept.

Verhoeven speelt al sinds de zomer van 2017 in de Feyenoord Academy en komt het huidige seizoen uit voor Feyenoord Onder 13. ''Milan valt het beste te omschrijven als een aanvallend ingestelde speler die zowel cognitief, motorisch als technisch al erg sterk is'', zegt Martijn den Haan, trainer van Feyenoord Onder 13.

''Een ander pluspunt van Milan is dat hij iedere dag laat zien een betere speler te willen worden. Hij is de hele dag met voetbal bezig en ontzettend leergierig. Daarbij heeft hij met zijn goede humeur een positieve invloed op de sfeer binnen het team.''

Academy Speler van de Maand
De prijs voor de Academy Speler van de Maand wordt na afloop van iedere maand uitgereikt aan een speler van de Feyenoord Academy die laat zien in zichzelf te willen investeren, progressie toont op zowel voetbal-, fysiek- en topsportgebied en een positieve bijdrage levert aan de groeicultuur van zijn team.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties