Verdediger Giersthove (17) tekent eerste profcontract bij Feyenoord

Verdediger Giersthove (17) tekent eerste profcontract bij Feyenoord

Djomar Giersthove heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. De zeventienjarige verdediger, die komend seizoen uit zal komen voor Feyenoord Onder 18, tekende tot medio 2024. Dat meldt de club op de eigen website.

Giersthove voegde zich in de zomer van 2016 bij de Feyenoord Academy en staat daarmee voor zijn zevende seizoen in het rood-wit. "Ik speel al sinds mijn elfde jaar bij de club en heb daarom lang uitgekeken naar dit mooie moment", werd Giersthove na de contractondertekening geciteerd. "Ik hoop me het komende seizoen bij Feyenoord Onder 18 verder door te kunnen ontwikkelen en ooit mijn debuut voor Feyenoord 1 te maken."

De verdediger ontving lovende woorden van Head of Academy Rini Coolen. "Djomar is een snelle en atletische centrale verdediger die tevens een prachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt in zijn leiderschapskwaliteiten. Daarnaast heeft hij power, duelkracht en kan hij meedogenloos zijn in de persoonlijke duels. Dit contract is voor hem een mooie erkenning voor zijn kwaliteiten, maar biedt hem ook de rust om zich hier verder te ontwikkelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties