Verbazing bij Feyenoord: ''Gaan we dan doelpalen eruit trekken?''

Verbazing bij Feyenoord: ''Gaan we dan doelpalen eruit trekken?''

Gemeente Rotterdam doet er alles aan om Feyenoord City niet definitief af te schrijven. Vorige week werd bekend dat er besparingen zijn gevonden waardoor een nieuw stadion voor de Rotterdamse club financieel haalbaar blijkt. Algemeen directeur Dennis te Kloese reageert nogmaals op de laatste berichtgeving.

''Ik heb namens de club daar duidelijk nee tegen gezegd’’, zegt Te Kloese in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Het is niet het moment. Het is niet haalbaar. Het is niet te betalen én er is niemand die het wil bouwen. Ik weet niet wat ik er nog meer over moet zeggen. Ik lees nu over 54 miljoen aan besparingen op het plan. Gaan we dan doelpalen eruit trekken? Of fietsenstallingen schrappen? Hoe vaak kun je met een kaasschaaf over een plan heen? Ik heb nee gezegd, maar er spelen heel veel belangen.''

''Of ik onder druk ben gezet door burgemeester Aboutaleb? Helemaal niet'', vervolgt de algemeen directeur. ''De gemeente is natuurlijk niet blij met ons nee. Maar er is geen druk. Het is op dit moment gewoon niet in het belang van Feyenoord hier mee door te gaan. En dan doen we het niet.'' De clubleiding is de komende tien jaar niet van plan om naar nieuwbouwplannen te kijken. De focus gaat volledig op het voetbal en het opknappen van De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties