Varkenoord zondag gesloten vanwege bekerfinale in De Kuip

Varkenoord zondag gesloten vanwege bekerfinale in De Kuip

Supporters van Feyenoord moeten zondag een andere locatie zoeken voor de traditionele PMDS. De gemeente Rotterdam sluit Varkenoord met het oog op de veiligheid rondom de bekerfinale in De Kuip. Dit meldt 1908.nl.

Varkenoord is normaal gesproken voor duizenden supporters de plek waar ingedronken wordt en iedereen toeleeft naar de wedstrijd in De Kuip. Supporters van NEC Nijmegen reizen in totaal met 160 bussen af naar Rotterdam en zullen parkeren aan de Olympiaweg. Het gevolg is dat het aangrenzende jeugdcomplex van Feyenoord nu wordt gesloten.

Voor zover bekend wordt alleen Varkenoord gesloten door de gemeente. Horecalocaties zoals Café The Hide Away zijn wel toegankelijk voor supporters van Feyenoord. Voor SC Feyenoord is het een behoorlijke domper dat Varkenoord wordt gesloten, want de kantine zorgt altijd voor een behoorlijke extra omzet. In totaal neemt NEC 17.400 supporters mee naar De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties