Varkenoord zaterdag al vanaf 8:00 uur geopend

Varkenoord zaterdag al vanaf 8:00 uur geopend

Om alvast in de stemming te komen voor de Klassieker van zondag zijn supporters zaterdag welkom op Varkenoord, waar Feyenoord de laatste training afwerkt. De training begint om 11:00 uur en is vrij toegankelijk.

Omdat er zaterdag ook jeugdwedstrijden op het programma staan, is Varkenoord al vanaf 8:00 uur geopend. Supporters die het team van trainer Arne Slot willen steunen op weg naar de thuiswedstrijd tegen Ajax, kunnen het complex betreden via de poorten aan de Olympiaweg.

De training kan worden gevolgd via de tribunes aan de lange zijdes van het hoofdveld of aan de korte zijdes achter het doel. Supporters kunnen gebruik maken van de horecavoorzieningen van de Sportclub. Zowel de kantine als de buitenbar zijn geopend. Betaling is mogelijk met pin of contact (contante verkoop alleen in de kantine).

Wie na de training, die ongeveer een uur duurt, nog geen plannen heeft, is van harte welkom om de verrichtingen van Feyenoord Onder 16 te volgen in de thuiswedstrijd tegen AZ. Deze wedstrijd begint om 13:30 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties