Van Persie enorm trots op ontwikkeling van Malacia

Van Persie enorm trots op ontwikkeling van Malacia

Tyrell Malacia, de voormalige Feyenoord-linksback, heeft afgelopen zomer de overstap gemaakt naar Manchester United. Onder de vleugels van de Engelse grootmacht heeft Malacia al dertig wedstrijden in actie mogen komen, iets wat zijn voormalige teamgenoot en huidige Feyenoord-jeugdtrainer, Robin van Persie, enorm trots maakt.

In een interview met het Algemeen Dagblad geeft Van Persie aan dat Malacia een inspiratiebron is voor de talenten van Feyenoord. "Malacia geeft veel jeugd hoop. Hij speelt nu op het hoogste niveau en neemt het op tegen de besten. Hij geeft niet alleen jongeren hier hoop, hij geeft jongeren in Nederland hoop."

Van Persie hoopt dat Malacia zich blijft ontwikkelen en verbeteren en hongerig blijft om elke dag beter te worden. "Als je goed speelt, is er een mogelijkheid dat je heel ver kunt komen, zodat je uiteindelijk voor een team als Manchester United speelt."

Van Persie heeft zelf nog samengespeeld met Malacia bij Feyenoord en is trots op zijn voormalige teamgenoot. "Hij komt uit mijn stad, van mijn club. Dus ik wist hoe goed hij was, en nog steeds is." Onlangs was Van Persie op bezoek bij Manchester United voor een interview met BT Sport, waarin ook aandacht werd besteed aan Malacia. Het interview is hieronder te bekijken:

Lees meer over
Robin van Persie Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties