Van Persie en Kraaijeveld mee met fraaie affiches Feyenoord O18

Van Persie en Kraaijeveld mee met fraaie affiches Feyenoord O18

De spelers van Feyenoord Onder 18 staan de komende dagen mooie ervaringen te wachten. De ploeg doet mee aan het Mohammed VI Football Academy Onder 19-toernooi in Marokko, waar jeugdteams van andere grote clubs aan deelnemen. Opvallend is dat bij Feyenoord onder meer Shaqueel van Persie en Thijs Kraaijeveld aansluiten.

Het toernooi van de Mohammed VI Football Academy wordt voor de vijfde keer gehouden. De twaalf deelnemende clubs zijn ingedeeld in vier poules. In die groepsfase treft Feyenoord eerst het Franse RC Strasbourg, op dinsdagmiddag om 16:45 uur. Een dag later staat om 9:45 uur een kraker tegen Real Madrid te wachten.

De doorgaans goed ingevoerde Twitteraar Feyenoord Youth Watcher liet maandag weten dat de wedstrijden via YouTube live te volgen zullen zijn. Ook deelde hij alvast de selectie die Feyenoord naar Marokko laat afreizen. Daarin zijn Shaqueel van Persie en Thijs Kraaijeveld, normaal gesproken spelers van Feyenoord Onder 17, de opvallendste namen.

Volledige selectie:
Lars de Blok
Rainey Breinburg
Lugene Arnaud
Paris Elmensdorp
Jayson Ezeb
Djomar Giersthove
Tim Haksteeg
Matéo Husselin
Thijs Kraaijeveld
Jan Plug
Noah Pusic
Amir Rais
Zépiqueno Redmond
Fabiano Rust
Emin Sarigul
Aymen Sliti
Shaun Smith
Shaqueel van Persie
Mees van Tol
Shannon de Wind

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties