Van Hanegem: ''Feyenoord was zelf zo ongelooflijk slordig''

Van Hanegem: ''Feyenoord was zelf zo ongelooflijk slordig''

Willem van Hanegem zag Feyenoord tegen RKC Waalwijk een matige wedstrijd spelen. De Rotterdammers wonnen dankzij doelpunten van Orkun Kokcü en Jorrit Hendrix met 0-2. Van Hanegem zag ook Vitesse weer kansloos onderuit gaan.

''Dat is het helemaal kwijt'', vertelt Van Hanegem over de prestaties van Vitesse. ''Die ploeg won vorige maand nog van Feyenoord en wordt nu overal van de mat geveegd met een karrenvracht aan tegendoelpunten. Of dat iets zegt over Feyenoord, dat weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat al die complimenten die Feyenoord kreeg na een prima eerste halfuur tegen Sparta, niet goed zijn verteerd. Feyenoord was inderdaad goed in die wedstrijd, al was het maar een halfuur, maar de tegenstander stond toch ook bijna onderaan?''

''Tegen RKC was het gewoon heel erg matig wat Feyenoord liet zien, zeven dagen na al die complimenten. Dat lag aan het veld en ook aan RKC, hoorde ik. Dat vond ik niet, want die maakten er ook helemaal niets van. Feyenoord was zelf zo ongelooflijk slordig. In balbezit was het gewoon erg mager. Dat is jammer, want ik hoop dat ze er nog een mooie strijd van gaan maken met PSV om plek 2. Want als we spanning zoeken, moeten we het daarvan hebben. En van de degradatiekandidaten, die opeens allemaal wisten te winnen'', aldus Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties