Van Hanegem: ''Dat die situatie werd afgefloten, was ronduit belachelijk''

Van Hanegem: ''Dat die situatie werd afgefloten, was ronduit belachelijk''

Willem van Hanegem ziet ook dat er in Nederland steeds meer een 'top vijf' aan het ontstaan is. Waar de traditionele top drie dit weekend punten morste, daar wonnen uitdagers FC Twente en AZ wel hun wedstrijden. Feyenoord speelde lange tijd niet goed, maar had volgens Van Hanegem wel de wedstrijd tegen NEC moeten winnen in de absolute slotfase.

"Feyenoord begon in Nijmegen uitstekend en het voetbal dat ik daar een half uur zag, gaf me het idee dat het elftal groeit. Maar net zo makkelijk zakte het dus ook weer in elkaar. En dan heb je soms een meevaller nodig, zoals een Cillessen die denkt dat hij de bal ongestraft tegen Giménez z’n kont aan kan schieten. Dat die situatie werd afgefloten, was ronduit belachelijk", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad.

"Ik moest denken aan de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid, toen die Duitse keeper Karius wilde uitgooien en Benzema zijn been er opeens voor stak. Die goal werd gewoon goedgekeurd en Giménez stak niet eens zijn been uit. Volgens mij is het niet uit te leggen, al zullen ze er in Zeist vast wel weer een draai aan geven."

Lees meer over
Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties